Long Life Group Co., LTD

Νέα

Ρύθμιση του ύπνου - Πώς να επιλέξετε μεταξύ NMN και μελατονίνης
Χρόνος απελευθέρωσης: 2024-04-19 09:54:14  Hits: 1
Τα προβλήματα

sleep έχουν γίνει μια κοινή ανησυχία στη σύγχρονη κοινωνία. Με τον επιταχυνόμενο ρυθμό της ζωής, την αύξηση της πίεσης εργασίας και της τεχνολογικής ανάπτυξης, όλο και περισσότεροι Κινέζοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της μείωσης της ποιότητας του ύπνου. Σύμφωνα με την Λευκή Βίβλος της China Sleep Health της Κίνας από την Εταιρεία Έρευνας για τον ύπνο της Κίνας, μόνο το 19 % του πληθυσμού δεν έχει διαταραχές ύπνου.n

why εμφανίζονται προβλήματα ύπνου;


can melatonin Επίλυση προβλημάτων ύπνου στη ρίζα τους;


The των διαταραχών του ύπνου

1. Δεν θα πάρετε αρκετό ύπνο


many Κινέζοι μπορούν αιτιολογικό. Μια έρευνα δείχνει ότι πάνω από το 60% των ανθρώπων κοιμούνται λιγότερο από 7 ώρες την ημέρα, και ακόμη και ένας σημαντικός αριθμός ατόμων κοιμούνται λιγότερο από 6 ώρες την ημέρα. Η χρόνια στέρηση του ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, κακή συγκέντρωση, απώλεια μνήμης και άλλα προβλήματα. Insomnia


insomnia αναφέρεται σε προβλήματα όπως η δυσκολία που κοιμούνται, η κακή ποιότητα του ύπνου ή το ξύπνημα νωρίς. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κοιμηθούν τη νύχτα ή να μην κοιμούνται βαθιά, με αποτέλεσμα τη χαμηλή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα προβλήματα αϋπνίας μπορεί να σχετίζονται με το άγχος, το άγχος, την κατάθλιψη και άλλους παράγοντες. Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι περισσότερο από το 30% των ανθρώπων έχουν διαφορετικούς βαθμούς προβλημάτων αϋπνίας. Ένα ακανόνιστο ρολόι σώματος



many Οι άνθρωποι έχουν ακανόνιστες καθημερινές ρουτίνες, συχνά παραμένουν αργά, κοιμούνται αργά και σηκώνονται αργά, με αποτέλεσμα τη διαταραχή του βιολογικού ρολογιού. Ένα ακανόνιστο ρολόι σώματος μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως η υπνηλία και η κακή συγκέντρωση. Η έρευνα διαπίστωσε ότι πάνω από το 50 % των ανθρώπων έχουν ακανόνιστο ύπνο και χρόνο ανάπαυσης.


&4. Οι ζωντανές συνήθειες και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες#


some κακές συνήθειες και περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορεί επίσης να επηρεάσουν την ποιότητα του ύπνου. Η υπερβολική χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών, η υπερβολική πρόσληψη καφεΐνης, ο θόρυβος και η φωτεινή ρύπανση μπορούν να παρεμβαίνουν σε ανθρώπους με τους ανθρώπους. Αυτοί οι παράγοντες επικρατούν στη σύγχρονη κοινωνία και έχουν αρνητικό αντίκτυπο στους ανθρώπους&39;#

second, πώς να βελτιώσετε τα προβλήματα ύπνου


1. Δημιουργήστε ένα κανονικό πρόγραμμα ύπνου: Προσπαθήστε να πάτε για ύπνο και να ξυπνήσετε την ίδια ώρα κάθε μέρα για να προσαρμόσετε το ρολόι του σώματός σας.


2. Δημιουργήστε ένα άνετο περιβάλλον ύπνου: Κρατήστε το υπνοδωμάτιό σας ήσυχο, σκοτεινό και δροσερό και χρησιμοποιήστε ένα άνετο στρώμα και μαξιλάρι για να προσφέρει ένα καλό περιβάλλον ύπνου.


3. Αναπτύξτε τις καλές συνήθειες για τον ύπνο: Αποφύγετε την υπερβολική χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, αποφύγετε την κατανάλωση καφεϊνών ποτών πριν πάτε για ύπνο και προσπαθήστε να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό, όπως διαλογισμός, χαλαρωτική μουσική, βαθιά αναπνοή κλπ.


4. Ρυθμίστε τον ύπνο με τη βοήθεια των αντίστοιχων συμπληρωμάτων: όπως NMN, μελατονίνη, κλπ.


thir και η μελατονίνη


sleep είναι μια πολύπλοκη φυσιολογική διαδικασία που περιλαμβάνει την αλληλεπίδραση πολλαπλών συστημάτων νευροδιαβιβαστών και πολλαπλά δίκτυα νευρώνων που αναστέλλουν τη διέγερση και προάγουν τον ύπνο. Η σύντομη διάρκεια του ύπνου και ο διαταραγμένος ύπνος μπορούν να επηρεάσουν δυσμενώς τον μεταβολισμό και να αυξήσουν τον κίνδυνο πολλών χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της παχυσαρκίας και του διαβήτη τύπου 2.


&#&#

1. Αρχή δράσης


melatonin είναι ένα σήμα για την προώθηση του ύπνου, εκτός από τη μελατονίνη, υπάρχουν γλυκίνη, γάμμαaminobutyric acid, αδένες και άλλες ουσίες, αυτές οι ουσίες. Ενεργοποιήστε το σώμα από το ξύπνημα σε μετατροπή ύπνου. Ο κιρκαδικός ρυθμός ολόκληρου του σώματος για να βελτιώσει τον ύπνο ρυθμίζοντας τα γονίδια του ύπνου Per2. είναι ένας εξωτερικός παράγοντας που δημιουργεί ένα σκοτεινό περιβάλλον για το σώμα απενεργοποιώντας τα φώτα και τραβώντας τις κουρτίνες. Το NMN είναι ο θεμελιώδης ρόλος της δημιουργίας μιας σκοτεινής νύχτας, επιτρέποντας στο σώμα να εργάζεται και να ξεκουραστεί τακτικά στο σκοτεινό περιβάλλον και να επιλύει ουσιαστικά προβλήματα ύπνου.

Το NMN είναι γενικά κατάλληλο για άτομα με διαταραχές ύπνου, όπως η δυσκολία να κοιμάται, ο βραχυπρόθεσμος χρόνος ύπνου, Κακή ποιότητα ύπνου και ούτω καθεξής.

from Η πηγή των ουσιών, η μελατονίνη και η NMN είναι ενδογενείς ουσίες στο ανθρώπινο σώμα και δεν θα απορριφθούν από το σώμα.


however, η ποσότητα της μελατονίνης στο ανθρώπινο σώμα είναι μικρή, μόνο 0,1

0,3mg. Σε συνδυασμό με τις τρέχουσες σχετικές μελέτες, η βραχυπρόθεσμη χρήση μικρών δόσεων μελατονίνης είναι ασφαλής και δεν έχει προφανείς παρενέργειες. Ωστόσο, υπάρχουν λίγες μελέτες σχετικά με την ασφάλεια της μακράς χρήσης μελατονίνης και τα συμπεράσματα είναι ασυνεπή.



according στην Κίνα

39; , Νοσηλευτικές μητέρες, και επίσης τόνισε ότι ασχολείται με οδήγηση, μηχανικές επιχειρήσεις ή επικίνδυνες χειριστές, δεν τρώνε πριν ή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Χρησιμοποιήστε με προσοχή σε ασθενείς με αυτοάνοσες ασθένειες (ρευματοειδή κ.λπ.) και υπερθυρεοειδισμός. Έχουν διεξαχθεί περισσότερες μελέτες για το NMN, από δοκιμές σε ζώα έως κλινικές δοκιμές, για την επαλήθευση του ρόλου και της ασφάλειας του NMN σε πολλές πτυχές. Από τα ολοκληρωμένα δεδομένα, είναι ασφαλές για τους περισσότερους ανθρώπους να εισπράττουν 2501000mgnmn ανά ημέρα.



thir Το γενικό συμπέρασμα


good ύπνος συνδέεται στενά με τη σωματική και ψυχική υγεία. Η έλλειψη ύπνου αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης ασθενειών, όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης και η κατάθλιψη, ενώ η απόκτηση αρκετού ύπνου μπορεί να βελτιώσει τη σωματική και ψυχική υγεία και τη συναισθηματική σταθερότητα. Οι υπάρχουσες μελέτες έχουν δείξει ότι το NMN διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο στη βελτίωση του ύπνου, ο οποίος μπορεί να ανακουφίσει αποτελεσματικά τις διαταραχές του ύπνου και να προστατεύσει την υγεία του σώματος.

Προηγούμενος: Το NR και το NMN επιλ...

Επόμενο: Πόσος χρόνος χρει...