Long Life Group Co., LTD

Νέα

4 Οφέλη φροντίδας του δέρματος του NMN
Χρόνος απελευθέρωσης: 2024-04-15 09:36:05  Hits: 2

as μια νέα πρώτη ύλη καλλυντικών, το NMN έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή στον τομέα της φροντίδας του δέρματος τα τελευταία χρόνια λόγω της εξαιρετικής αντιπαράθεσης, βελτιώνοντας την ποιότητα του δέρματος, την αποκατάσταση της βλάβης του δέρματος και την ανακούφιση της φλεγμονής του δέρματος.-


first, το επίπεδο τουnadστο ανθρώπινο σώμα σταδιακά μειώνεται με την ηλικία, που είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους για τη γήρανση του ανθρώπου. Ως πρόδρομος του NAD+, το NMN μπορεί να αυξήσει το περιεχόμενο του NAD+στο σώμα, έτσι ώστε να καθυστερήσει αποτελεσματικά, να βελτιώσει και να αποτρέψει τη γήρανση. Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ ανακάλυψε για πρώτη φορά το 2013 ότι το NMN μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανσης των θηλαστικών, γεγονός που καθιστά το NMN να γίνει ένα ερευνητικό hotspot στον τομέα της αντι -naging. Με την αύξηση της μεταβολικής δράσης των κυττάρων του δέρματος, το NMN βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας και της σταθερότητας του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες και χαλάρωση και δίνει στο δέρμα μια νεανική λάμψη.+-


\\ Το NSecond, το NMN έχει επίσης σημαντική επίδραση στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Η ποιότητα του δέρματός σας επηρεάζει άμεσα το πώς φαίνεται και αισθάνεται. Με την ενεργοποίηση της αποακετυλάσης πρωτεΐνης SIRT1 σε κύτταρα του δέρματος, το NMN προάγει τον μεταβολισμό των κυττάρων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του δέρματος. Επιπλέον, το NMN μπορεί επίσης να ενισχύσει την αντιοξειδωτική ικανότητα του δέρματος, να αντισταθεί στη βλάβη των ελεύθερων ριζών και να μειώσει τη βλάβη της αντίδρασης οξειδωτικού στρες στο δέρμα. Αυτό καθιστά το δέρμα ομαλότερο, πιο ομοιόμορφο και βελτιώνει τη συνολική ποιότητα του δέρματος.



thir ζημιά στο δέρμα. Η βλάβη του δέρματος μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους, όπως η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, ο χημικός ερεθισμός, η φλεγμονή κλπ. Η NMN επιταχύνει την ανάκτηση των κατεστραμμένων ιστών προωθώντας την αναγέννηση και την επισκευή των κυττάρων του δέρματος. Ταυτόχρονα, το NMN μπορεί επίσης να προάγει την αγγειογένεση, να παρέχει επαρκή θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο στο δέρμα και να βοηθήσει την επούλωση των τραυματισμών του δέρματος. Επιπλέον, το NMN μπορεί επίσης να αναστείλει την έκφραση των προφθφανωτών παραγόντων σηματοδότησης και να εμποδίσει την ενεργοποίηση των φλεγμονωδών οδών, μειώνοντας έτσι τη φλεγμονή του δέρματος και την ανακούφιση των συμπτωμάτων όπως η ερυθρότητα, η διόγκωση και η κνησμό.

-

fourth, το NMN έχει επίσης σημαντική επίδραση στην ανακούφιση της φλεγμονής του δέρματος. Η φλεγμονή του δέρματος είναι η ρίζα πολλών δερματικών προβλημάτων, όπως το έκζεμα, η δερματίτιδα και ούτω καθεξής. Η τοπική εφαρμογή του NMN έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζει τα συμπτώματα του έκζεμα, συμπεριλαμβανομένων των δερματικών αλλοιώσεων, της κνησμού και των εξανθημάτων. Το NMN μειώνει αποτελεσματικά τη φλεγμονή του δέρματος εμποδίζοντας την παραγωγή ROS (αντιδραστικά είδη οξυγόνου) και την ενεργοποίηση των φλεγμονωδών οδών. Επιπλέον, το NMN μπορεί επίσης να αυξήσει την πρωτεΐνη της λειτουργίας του φραγμού του δέρματος, να μειώσει την απώλεια του νερού του δέρματος και να ανακουφίσει το ξηρό και σφιχτό δέρμα. Μαζί, αυτά τα αποτελέσματα μειώνουν τη φλεγμονή του δέρματος και βελτιώνουν την υγεία του δέρματος. του NMN στον τομέα της φροντίδας του δέρματος είναι επίσης συνεχώς καινοτόμος. Ορισμένες υψηλές μάρκες φροντίδας του δέρματος έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το NMN ως βασικό συστατικό για να παίξουν την αντιπαράθεση του, να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματος, να επισκευάσουν τη βλάβη του δέρματος και να ανακουφίσουν τη φλεγμονή του δέρματος.


Προηγούμενος: 9 αλλαγές στο σώμα ...

Επόμενο: Το NR και το NMN επιλ...